top of page

OM OS

Southern Comforts er siden starten i 2016 blevet et af Danmarks mest rutinerede og berejste livebands, med utallige shows i Danmark og på Færøerne på alt fra festivaller til klubarrangementer, og fra intime spillesteder til højenergiske firmafester og private events.

 

Bandets musikalske identitet er rodfæstet i den US-inspirerede roots-musik, fortolket med deres egen enestående karakter, og serveret i en dynamisk cocktail af høj energi, høj kvalitet, og højt humør. 

 

Repertoiret spænder fra kyst til kyst gennem årtierne, fra legendariske navne som Merle Haggard, Johnny Cash og Waylon Jennings til strejf af 70'erne med Eagles, The Band og Little Feat og frem til nyere tid med Vince Gill, Blake Shelton, Chris Stapleton og Blackberry Smoke.

 

Med færøske Rogvi Sigurdsson på superautentisk vokal, Søren Sarstrup på twangende rock ’n roll guitar, og et solidt swing og himmelske harmonier fra Dan Grau på bas og Ulli Pedersen på trommer og kor kan man både lytte, synge med, drikke øl og danse - eller måske alle 4 på en gang.

sc_website_logo.png
bottom of page